LE BOIS SPORTIF
Home
Verhuur
Beschikbaarheid
Activiteitenweek
Over mij
Project
Foto's
Contactgegevens
Gastenboek
"La Douzaine"

Uiteraard zal ik ook in het kort wat over mezelf vertellen. Op 10 jarige leeftijd hadden mijn ouders besloten een camping te starten in de Dordogne. Vergelijkbaar met de standaard verhalen van programma's als "ik vertrek", betekende dat dus ook voor mijn zus en mij, dat wij onze vriendjes en vriendinnetjes in Nederland vaarwel moesten zeggen. In het begin was het vanzelfsprekend niet eenvoudig om ineens op te groeien in een klein dorpje op het platteland en naar een franse school te moeten gaan, maar na enkele tijd ploeteren is het me dan toch gelukt om er een prachtige periode van te maken en daar op mijn 17de mijn diploma te behalen. 

De keuze was snel gemaakt toen ik de mogelijkheid kreeg terug te keren naar Amsterdam om te gaan studeren aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding. Met veel plezier ben ik inmiddels alweer 8 jaar terug in Nederland en momenteel bezig met de Master Bewegingswetenschappen. Toch blijft de Dordogne zijn aantrekkingskracht houden en toen ik vorig jaar (2012) een aanbod kreeg om le Bois Sportif te kopen, heb ik geen moment getwijfeld. Het idee om een eigen plek te hebben in een prachtige omgeving, met over het algemeen een heerlijk klimaat en bovenal waar ik een groot deel van mijn jeugd heb doorgebracht, leek mij geweldig.

Na een jaar van vele werkzaamheden is het moment dan eindelijk gekomen dat ik, en hopelijk zoveel mogelijk andere liefhebbers, van le Bois Sportif kunnen gaan genieten!

 

 

 

Evert van de Linde  | evertvandelinde@gmail.com